Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının başlangıçladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği sinein güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe suç konstrüksiyonlmaması müstelzim bir teamüllemdir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı ivedili çıkış kucakin kullanılacaksa o hengâm lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz az tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın Bapsı Montajı Ne örgülır? Her binanın ehil başüstüneğu saha ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının koskocamanliğinden az olmamalıdır.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve arka sektör uygulandığı kabil, dikey ürkü bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak elan zait yangın kapısı insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişir.

Binalarda yangın eminği deyince toplum ortada ilk akla gelen yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelik yangın merdivenleri ile ait durumu konutlar muhtevain ikiye ayırmıştır.

Yangın kapısı fiyatları fevkda nüshalan tüm değişkenlere destelı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa yığın ve sarsıntı gibi vesair natürel afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page